Rød kanvas mulepose med lange hanke og ekstra holdbar bundVores røde mulepose med ekstra stærk bund er fremstillet i kanvas og 220 gsm bomuld (g/m2). Posen har lange hanke, der giver flere behagelige muligheder for at bære den. Den er for eksempel utrolig nem at have med over skulderen.

Rød kanvas mulepose med lange hanke og ekstra holdbar bund
Rød kanvas mulepose med lange hanke og ekstra holdbar bund

 

Poserne måler 38 x 42 cm (bredde x højde) med en bund, der er 10 cm lang. 

 

I tabellen herunder kan du se priserne på mængder à 50, 100, 200, 300, 500 og 1.000 stk., hvor priserne for poserne begynder ved 2,70 €/stk.

 

Den første række viser priserne for poser uden tryk, mens den anden række angiver priserne for ét farvetryk på én side af poserne. Forberedelsen til tryk er altid gratis, og vi har ingen skjulte ekstraomkostninger.

 

 

Mængde50 stk100 stk200 stk300 stk500 stk1000 stk
Pris per pose (uden tryk)3,70 €/ stk3,30 €/ stk3,00 €/ stk2,90 €/ stk2,80 €/ stk2,70 €/ stk
Pris for tryk på pose*2,40 €/ stk1.55 €/ stk1.40 €/ stk1,20€/ stk1,10 €/ stk0,95 €/ stk

 

 

I prisen for din bestilling er fragten til Danmark medregnet, men er eksklusive moms. Hvis du driver en momsregistreret virksomhed (CVR), bliver momsen ikke tilføjet. Er din virksomhed derimod ikke momsregistreret, tilføjes der 20 % estisk moms til din bestilling.

 

 

Du har mulighed for at sætte dit helt eget præg på posen, hvis du vælger at få påtrykt et selvvalgt logo i op til fire forskellige farver. Hvis du ikke synes, at den røde mulepose har den rigtige farve, kan du finde en anden blandt vores andre moderne farver.

Bestil røde muleposer

Minimumsordren for at bestille røde muleposer er på 50 stk. Hvis du gerne vil bestille et andet antal muleposer med selvvalgt logo, kan du altid kontakte os på mail. Vi skal bruge følgende oplysninger for at kunne give dig en nøjagtig pris på din bestilling:

  • Antallet af muleposer
  • Om printet skal være i 1, 2, 3 eller 4 farver

Mailen sendes til os på: . På almindelige arbejdsdage vender vi tilbage med et svar inden for et par timer.

 

 


Rød kanvas mulepose med lange hanke og ekstra holdbar bund

  • Ordrer begynder ved 50 poser
  • Tryk er allerede inkluderet i priserne
  • Priserne på vores hjemmeside inkluderer transport til Danmark og til din adresse

Spørg vores salgsteam

JANA
Salgschef

KATJA
Salgschef


Ring til os: +45 78 74 54 27
E-mail

Skriv til os


 


RISIKOFRIT
Få varerne, før
du betaler 

Vi laver en kontrakt med vores kunder og giver mindst 14 dage til at betale samt mulighed for længere betalingsfrist efter aftale.


PERSONLIG
tilgang til vores
kunder 

Du kan altid ringe til os, og på hverdage forsøger vi at svare på dine beskeder inden for få timer.


GRATIS
  forberedelse
af tryk

Når prisen godkendes, kan du sende os dit logo eller din grafik, og så klarer vi det forberedende arbejde.


GRATIS*
fragt

Vi bruger fragtfirmaet DPD, der er et af Europas største transportfirmaer. Vi sender din ordre til dit ønskede sted uden yderligere beregning.


21 ÅRS
  erfaring

Vi har fremstillet papirsposer i mere end 20 år og har flere end 3.000 kunder i Norden.

"Min salgsassistent modtog poserne sendt fra Dispak. Jeg har lige set poserne og de ser virkelig gode ud. Et stort tak for den hurtige levering og selvfølgelig for de meget fine poser!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Poserne ser fine ud!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
 "Vi har handlet hos Dispak OÜ siden 2007. Udover kvalitetsprodukter garanterer firmaet også hurtig og fleksibel service, konkurrencedygtige priser og optimale løsninger!"

Anton Jolkin
Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Rød kanvas mulepose med

Rød kanvas mulepose med lange hanke og ekstra holdbar bund   Poserne måler  38 x 42 cm (bredde x højde) med en bund, der er 10 cm lang     I tabellen herunder kan du se priserne på mængder à  50, 100, 200, 300, 500 og 1 Vores røde mulepose med ekstra stærk bund er fremstillet i kanvas og 220 gsm bomuld (g/m2). Posen har lange hanke, der giver flere behagelige muligheder for at bære den. Den er for eksempel utrolig nem at have med over skulderen.

Rød kanvas mulepose med lange hanke og ekstra holdbar bund

Få muleposer i rød med ekstra stærk bund og lange hanke, der gør dem meget praktiske. Mulighed for tryk af logo på siden til fast lav pris inkl. levering.