Muleposer med ekstra holdbar bund


Vi tilbyder muleposer i to forskellige farver:

 

Muleposer med ekstra holdbar bund

Mangler du muleposer, der er holdbare og praktiske, men samtidig har et pænt design, så er vores poser i kanvas det rigtige valg.

 

Muleposerne er rummelige og er fremstillet i en kombination af materialerne kanvas og 180 gsm eller 220 gsm (g/m2) bomuld. Det giver dem en ekstra slidstærk bund samtidig med, at de har lange, komfortable hanke, der gør dem ekstremt praktiske at bære over skulderen.

 

Sæt dig eget præg på muleposerne

Det er muligt at designe dine helt egne unikke muleposer, hvis du vælger at få trykt et selvvalgt logo på dem. Du vælger selv, om logoet skal være i én eller helt op til fire farver. Med poserne får du en flot, rummelig og praktisk pose, der er genanvendelig og derfor samtidig er et skånsomt valg for miljøet.

 

Den slidstærke mulepose fås i mange forskellige farver, så der er helt sikkert også en farve, som du godt kan lide, og som kan danne en flot baggrund til til et billede, en tekst eller din virksomheds logo. Muleposer med ekstra holdbar bund

  • Ordrer begynder ved 50 poser
  • Tryk er allerede inkluderet i priserne
  • Priserne på vores hjemmeside inkluderer transport til Danmark og til din adresse

Spørg vores salgsteam

JANA
Salgschef

KATJA
Salgschef


Ring til os: +45 78 74 54 27
E-mail

Skriv til os


 


RISIKOFRIT
Få varerne, før
du betaler 

Vi laver en kontrakt med vores kunder og giver mindst 14 dage til at betale samt mulighed for længere betalingsfrist efter aftale.


PERSONLIG
tilgang til vores
kunder 

Du kan altid ringe til os, og på hverdage forsøger vi at svare på dine beskeder inden for få timer.


GRATIS
  forberedelse
af tryk

Når prisen godkendes, kan du sende os dit logo eller din grafik, og så klarer vi det forberedende arbejde.


GRATIS*
fragt

Vi bruger fragtfirmaet DPD, der er et af Europas største transportfirmaer. Vi sender din ordre til dit ønskede sted uden yderligere beregning.


21 ÅRS
  erfaring

Vi har fremstillet papirsposer i mere end 20 år og har flere end 3.000 kunder i Norden.

"Min salgsassistent modtog poserne sendt fra Dispak. Jeg har lige set poserne og de ser virkelig gode ud. Et stort tak for den hurtige levering og selvfølgelig for de meget fine poser!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Poserne ser fine ud!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
 "Vi har handlet hos Dispak OÜ siden 2007. Udover kvalitetsprodukter garanterer firmaet også hurtig og fleksibel service, konkurrencedygtige priser og optimale løsninger!"

Anton Jolkin
Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Muleposer med ekstra holdbar

Hvid kanvas mulepose   Kanvas mulepose i sort   Blå kanvas mulepose   Rød kanvas mulepose  Mørkeblå mulepose   Grå kanvas mulepose   Kanvas-mulepose i naturhvid   Muleposer med ekstra holdbar bund Mangler du muleposer, der er holdbare og praktiske, men samtidig har et pænt design, så er vores poser i kanvas det rigtige valg   Muleposerne er rummelige og er fremstillet i en kombination af materialerne kanvas og 180 gsm eller 220 gsm (g/m2) bomuld Vi tilbyder muleposer i to forskellige farver:

Muleposer med ekstra holdbar bund

Stort udvalg af muleposer med stærk bund og praktiske hanke. Vælg mellem flere farver og mulighed for logo - altid hurtig levering og fast lav pris.