Mørkeblå mulepose med en ekstra holdbar bund


Vores flotte mulepose i mørkeblå er fremstillet i kanvas og 220 gsm bomuld. Udover at posen har en ekstra stærk bund, så har den også lange, komfortable hanke. Det gør den nem at bære over skulderen eller som en almindelig pose i hånden.

Mørkeblå mulepose med en ekstra holdbar bund
Mørkeblå mulepose med en ekstra holdbar bund

 

Poserne måler 38 x 42 cm (bredde x højde) med en bund, der er 10 cm lang. 

 

I tabellen herunder kan du se priserne på mængder à 50, 100, 200, 300, 500 og 1.000 stk., hvor priserne for poserne begynder ved 2,70 €/stk.

 

Den første række viser priserne for poser uden tryk, mens den anden række angiver priserne for ét farvetryk på én side af poserne. Forberedelsen til tryk er altid gratis, og vi har ingen skjulte ekstraomkostninger.

 

Mængde50 stk100 stk200 stk300 stk500 stk1000 stk
Pris per pose (uden tryk)3,70 €/ stk3,30 €/ stk3,00 €/ stk2,90 €/ stk2,80 €/ stk2,70 €/ stk
Pris for tryk på pose*2,40 €/ stk1.55 €/ stk1.40 €/ stk1,20€/ stk1,10 €/ stk0,95 €/ stk

 

 

I prisen for din bestilling er fragten til Danmark medregnet, men er eksklusive moms. Hvis du driver en momsregistreret virksomhed (CVR), bliver momsen ikke tilføjet. Er din virksomhed derimod ikke momsregistreret, tilføjes der 20 % estisk moms til din bestilling.

 

 

 

Muleposen måler 42 x 38 cm (bredde x højde), og har en bund på 10 cm. Der er mulighed for at få påtrykt et selvvalgt logo på posen i op til fire farver. På den måde kan du selv designe din egen pose og som skiller sig ud fra mængden. Er du alligevel i tvivl om farven, kan du få den holdbare mulepose i mange andre flotte farver.

Bestil mørkeblå muleposer

Vil du gerne bestille muleposer i mørkeblå, skal du være opmærksom på, at minimumsordren er på 50 stk. Det er muligt at bestille et større antal end minimumsordren, hvis du sender en mail til os. Vi har brug for følgende informationer, for at kunne give en specifik pris på din bestilling:

  • Antallet af muleposer
  • Om printet skal være i 1, 2, 3 eller 4 farver

Hvis du sender mailen med informationer til os på: , så vender vi tilbage med svar inden for et par timer på almindelige hverdage.  

 

 


Mørkeblå mulepose med en ekstra holdbar bund

  • Ordrer begynder ved 50 poser
  • Tryk er allerede inkluderet i priserne
  • Priserne på vores hjemmeside inkluderer transport til Danmark og til din adresse

Spørg vores salgsteam

JANA
Salgschef

KATJA
Salgschef


Ring til os: +45 78 74 54 27
E-mail

Skriv til os


 


RISIKOFRIT
Få varerne, før
du betaler 

Vi laver en kontrakt med vores kunder og giver mindst 14 dage til at betale samt mulighed for længere betalingsfrist efter aftale.


PERSONLIG
tilgang til vores
kunder 

Du kan altid ringe til os, og på hverdage forsøger vi at svare på dine beskeder inden for få timer.


GRATIS
  forberedelse
af tryk

Når prisen godkendes, kan du sende os dit logo eller din grafik, og så klarer vi det forberedende arbejde.


GRATIS*
fragt

Vi bruger fragtfirmaet DPD, der er et af Europas største transportfirmaer. Vi sender din ordre til dit ønskede sted uden yderligere beregning.


21 ÅRS
  erfaring

Vi har fremstillet papirsposer i mere end 20 år og har flere end 3.000 kunder i Norden.

"Min salgsassistent modtog poserne sendt fra Dispak. Jeg har lige set poserne og de ser virkelig gode ud. Et stort tak for den hurtige levering og selvfølgelig for de meget fine poser!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Poserne ser fine ud!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
 "Vi har handlet hos Dispak OÜ siden 2007. Udover kvalitetsprodukter garanterer firmaet også hurtig og fleksibel service, konkurrencedygtige priser og optimale løsninger!"

Anton Jolkin
Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Mørkeblå mulepose med en

Mørkeblå mulepose med en ekstra holdbar bund   Poserne måler  38 x 42 cm  (bredde x højde) med en bund, der er 10 cm lang     I tabellen herunder kan du se priserne på mængder à  50, 100, 200, 300, 500 og 1 Vores flotte mulepose i mørkeblå er fremstillet i kanvas og 220 gsm bomuld. Udover at posen har en ekstra stærk bund, så har den også lange, komfortable hanke. Det gør den nem at bære over skulderen eller som en almindelig pose i hånden.

Mørkeblå mulepose med en ekstra holdbar bund

Få muleposer i rød med ekstra stærk bund og lange hanke, der gør dem meget praktiske. Mulighed for tryk af logo på siden til fast lav pris inkl. levering.