Hvorfor bestille hos os?

 

 

Risikofrit – du modtager varerne, før du betaler

 

Vi giver alle vores kunder mindst syv dage til at betale, og efter fælles aftale kan vi også tilbyde flere dage. Så kan du se resultatet, inden du betaler og sikre dig, at dine produkter opfylder alle dine krav.

 

 

                         

Personlig kommunikation

 

Du kan altid ringe til os, og vi svarer så vidt muligt på beskeder inden for nogle få timer. Forberedelse til print er gratis. Hvis pristilbuddet passer dig, kan du sende dit logo eller din grafik til os, og så tager vi os af det resterende forberedelsesarbejde. 

 

Forhåndsvisning af ordre

 

Når vi har modtaget dine filer, laver vi et grafisk design, som du efterfølgende kan se. Så kan du tjekke, om designet er, som det skal være, inden vi begynder på arbejdet. 

 

Gratis levering

Vi benytter os af DPD, der er en af de største transportfirmaer i Europa. Vi leverer din ordre til det ønskede sted uden ekstra beregning. Du kan samtidig følge din ordre online ved hjælp af en trackingkode. 

 

 

19 års erfaring

Vi har fremstillet papirsposer i mere end 19 år. Vores kunder inkluderer flere internationale virksomheder, blandt andet Nordea, Swedbank, SEB, G4S, American Express, Volkswagen og Lexus samt andre nationale institutioner og tusindvis af virksomheder. Vi har mere end 3 000 kunder bare i de nordiske lande. 

 

 

Ingen skjulte omkostninger

 

Alle vores priser er endelige, så der tilføjes ingen skjulte omkostninger eller gebyrer til din ordre.

 

 

Hvis du ønsker yderligere information, kan du ringe til os på +372 6600137 eller sende os en e-mail på:Hvem er vi? Læs mere om Dispak og vores store erfaring

  • Ordrer begynder ved 50 poser
  • Tryk er allerede inkluderet i priserne
  • Priserne på vores hjemmeside inkluderer transport til Danmark og til din adresse

Spørg vores salgsteam

JANA
Salgschef

KATJA
Salgschef


Ring til os: +45 78 74 54 27
E-mail

Skriv til os


 


RISIKOFRIT
Få varerne, før
du betaler 

Vi laver en kontrakt med vores kunder og giver mindst 14 dage til at betale samt mulighed for længere betalingsfrist efter aftale.


PERSONLIG
tilgang til vores
kunder 

Du kan altid ringe til os, og på hverdage forsøger vi at svare på dine beskeder inden for få timer.


GRATIS
  forberedelse
af tryk

Når prisen godkendes, kan du sende os dit logo eller din grafik, og så klarer vi det forberedende arbejde.


GRATIS*
fragt

Vi bruger fragtfirmaet DPD, der er et af Europas største transportfirmaer. Vi sender din ordre til dit ønskede sted uden yderligere beregning.


21 ÅRS
  erfaring

Vi har fremstillet papirsposer i mere end 20 år og har flere end 3.000 kunder i Norden.

"Min salgsassistent modtog poserne sendt fra Dispak. Jeg har lige set poserne og de ser virkelig gode ud. Et stort tak for den hurtige levering og selvfølgelig for de meget fine poser!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Poserne ser fine ud!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
 "Vi har handlet hos Dispak OÜ siden 2007. Udover kvalitetsprodukter garanterer firmaet også hurtig og fleksibel service, konkurrencedygtige priser og optimale løsninger!"

Anton Jolkin
Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Hvem er vi? Læs

    Risikofrit – du modtager varerne, før du betaler   Vi giver alle vores kunder mindst syv dage til at betale, og efter fælles aftale kan vi også tilbyde flere dage Så kan du se resultatet, inden du betaler og sikre dig, at dine produkter opfylder alle dine krav

Hvem er vi? Læs mere om Dispak og vores store erfaring

Læs mere om Dispak, der er specialiseret inden for fremstilling af papirsposer med tryk og mange andre kvalitetsprodukter og har mere end 19 års erfaring.