Grå kanvas mulepose med en stærk bund og praktiske hanke


Den grå mulepose med en ekstra stærk bund er fremstillet i kanvas og 220 g/m2 bomuld. Posen har lange hanke, der gør den nem at have med dig eller gemme væk. Som eksempel er den rigtig behagelig at have med over skulderen.

Grå kanvas mulepose med en stærk bund og praktiske hanke
Grå kanvas mulepose med en stærk bund og praktiske hanke

 

Poserne måler 38 x 42 cm (bredde x højde) med en bund, der er 10 cm lang. 

 

I tabellen herunder kan du se priserne på mængder à 50, 100, 200, 300, 500 og 1.000 stk., hvor priserne for poserne begynder ved 2,70 €/stk.

 

Den første række viser priserne for poser uden tryk, mens den anden række angiver priserne for ét farvetryk på én side af poserne. Forberedelsen til tryk er altid gratis, og vi har ingen skjulte ekstraomkostninger.

 

Mængde50 stk100 stk200 stk300 stk500 stk1000 stk
Pris per pose (uden tryk)3,70 €/ stk3,30 €/ stk3,00 €/ stk2,90 €/ stk2,80 €/ stk2,70 €/ stk
Pris for tryk på pose*2,40 €/ stk1.55 €/ stk1.40 €/ stk1,20€/ stk1,10 €/ stk0,95 €/ stk

 

 

I prisen for din bestilling er fragten til Danmark medregnet, men er eksklusive moms. Hvis du driver en momsregistreret virksomhed (CVR), bliver momsen ikke tilføjet. Er din virksomhed derimod ikke momsregistreret, tilføjes der 20 % estisk moms til din bestilling.

 

 

Muleposen måler 42 x 38 cm (bredde x højde), og har en bund, der er 10 cm lang. Du har mulighed for at gøre posen helt unik, hvis du vælger at få påtrykt et selvvalgt logo. Du kan vælge om logoet skal være i én eller helt op til fire farver.

Vil du gerne have muleposen i en anden farve end grå, kan du se vores andre mulige farver.

Bestil grå muleposer

Der er en minimumsordre på 50 stk., hvis du ønsker at bestille grå muleposer. Vil du gerne bestille et andet antal poser end minimumsordren med selvvalgt logo, kan du kontakte os på mail. For at kunne give dig en nøjagtig pris på din bestilling har vi brug for følgende oplysninger:

  • Antallet af muleposer
  • Om printet skal være i 1, 2, 3 eller 4 farver

Mailen med oplysninger om din bestilling sendes til os på: . På almindelige arbejdsdage vender vi tilbage med et svar inden for et par timer.

 


Grå kanvas mulepose med en stærk bund og praktiske hanke

  • Ordrer begynder ved 50 poser
  • Tryk er allerede inkluderet i priserne
  • Priserne på vores hjemmeside inkluderer transport til Danmark og til din adresse

Spørg vores salgsteam

JANA
Salgschef

KATJA
Salgschef


Ring til os: +45 78 74 54 27
E-mail

Skriv til os


 


RISIKOFRIT
Få varerne, før
du betaler 

Vi laver en kontrakt med vores kunder og giver mindst 14 dage til at betale samt mulighed for længere betalingsfrist efter aftale.


PERSONLIG
tilgang til vores
kunder 

Du kan altid ringe til os, og på hverdage forsøger vi at svare på dine beskeder inden for få timer.


GRATIS
  forberedelse
af tryk

Når prisen godkendes, kan du sende os dit logo eller din grafik, og så klarer vi det forberedende arbejde.


GRATIS*
fragt

Vi bruger fragtfirmaet DPD, der er et af Europas største transportfirmaer. Vi sender din ordre til dit ønskede sted uden yderligere beregning.


21 ÅRS
  erfaring

Vi har fremstillet papirsposer i mere end 20 år og har flere end 3.000 kunder i Norden.

"Min salgsassistent modtog poserne sendt fra Dispak. Jeg har lige set poserne og de ser virkelig gode ud. Et stort tak for den hurtige levering og selvfølgelig for de meget fine poser!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Poserne ser fine ud!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
 "Vi har handlet hos Dispak OÜ siden 2007. Udover kvalitetsprodukter garanterer firmaet også hurtig og fleksibel service, konkurrencedygtige priser og optimale løsninger!"

Anton Jolkin
Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Grå kanvas mulepose med

Grå kanvas mulepose med en stærk bund og praktiske hanke   Poserne måler  38 x 42 cm  (bredde x højde) med en bund, der er 10 cm lang     I tabellen herunder kan du se priserne på mængder à  50, 100, 200, 300, 500 og 1 Den grå mulepose med en ekstra stærk bund er fremstillet i kanvas og 220 g/m2 bomuld. Posen har lange hanke, der gør den nem at have med dig eller gemme væk. Som eksempel er den rigtig behagelig at have med over skulderen.

Grå kanvas mulepose med en stærk bund og praktiske hanke

Køb grå muleposer med ekstra holdbar bund. Mulighed for at få påtrykt selvvalgt logo i op til fire farver -vi garanterer hurtig levering og fast lav pris.