Mulepose i genanvendelige materialer

Vores grå, miljøvenlige mulepose er fremstillet i 85% genanvendt økologisk bomuld og 15% genanvendt polyester. De genanvendelige materialer sikrer, at muleposerne har en høj slidstyrke og et moderne design, samtidig med at de er gode for miljøet.

Se prisliste

Bæredygtig mulepose i genanvendelige materialer
Mulepose i genanvendelige materialer

 

Prisoversigt

I tabellen herunder ser du priserne på vores mulepose i genanvendelige materialer ved bestillinger à 50, 100, 200, 300, 500 og 1.000 stk.

 

Den første række viser priserne for poserne uden tryk, men den anden række er priserne for ét farvetryk på én side af poserne. Prisen for muleposer uden tryk starter ved 1,70 €/ stk 

 


 

Mængde

50 stk

100 stk l

200 stk

300 stk 

500 stk

1 000 stk

Pris per pose (uden tryk)

2,90 €/ stk

2,30 €/ stk

2,10 €/ stk

1,90 €/ stk

1,85 €/ stk

1,70€/ stk

Pris for tryk på pose*

2,30 €/ stk

1.55 €/ stk

1.40 €/ stk

1,20 €/ stk

1,10 €/ stk

0,95 €/ stk

 

Pris for tryk på pose*: Tryk i én farve på den ene side af muleposerne.

 

Der er gratis forberedelse til tryk, og der er naturligvis ingen skjulte ekstraomkostninger. Prisen for din bestilling inkluderer fragten til Danmark, men er eksklusive moms. Der tilføjes kun 20 % estisk moms til prisen, hvis din virksomhed ikke er momsregistreret (CVR). Omvendt tilføjes momsen ikke, hvis din virksomhed er momsregistreret.

 

u bestiller af den bæredygtige mulepose, jo tilsvarende lavere vil stykprisen pr. mulepose blive. Vores lager af poser er stort, så vi sikrer, at din bestilling leveres fleksibelt og hurtigt.

 

Du kan se hele prislisten på grå poser i genbrugsbomuld med eller uden print her

Moderne mulepose i høj kvalitet

Ønsker du at få din virksomheds logo på muleposerne, er den grå farve absolut et sikkert valg som baggrund. Ved at købe muleposer, der er fremstillet af genanvendte materialer, signalerer dit firma samtidig, at det udviser omtanke for miljøet, hvilket mange kunder værdsætter.

Den miljøvenlige mulepose er et fremragende alternativ til den traditionelle plasticpose og samtidig både komfortabel og slidstærk, da den er lavet af 140 gr bomuld.

Hvis du ønsker flere oplysninger om en pris på andre mængder eller tryk i mere end én farve, er du velkommen til at skrive til os på: .. Vi vil besvare din mail inden for få arbejdsdage.

 Bæredygtig mulepose i genanvendelige materialer

  • Ordrer begynder ved 50 poser
  • Tryk er allerede inkluderet i priserne
  • Priserne på vores hjemmeside inkluderer transport til Danmark og til din adresse

Spørg vores salgsteam

JANA
Salgschef

KATJA
Salgschef


Ring til os: +45 78 74 54 27
E-mail

Skriv til os


 


RISIKOFRIT
Få varerne, før
du betaler 

Vi laver en kontrakt med vores kunder og giver mindst 14 dage til at betale samt mulighed for længere betalingsfrist efter aftale.


PERSONLIG
tilgang til vores
kunder 

Du kan altid ringe til os, og på hverdage forsøger vi at svare på dine beskeder inden for få timer.


GRATIS
  forberedelse
af tryk

Når prisen godkendes, kan du sende os dit logo eller din grafik, og så klarer vi det forberedende arbejde.


GRATIS*
fragt

Vi bruger fragtfirmaet DPD, der er et af Europas største transportfirmaer. Vi sender din ordre til dit ønskede sted uden yderligere beregning.


21 ÅRS
  erfaring

Vi har fremstillet papirsposer i mere end 20 år og har flere end 3.000 kunder i Norden.

"Min salgsassistent modtog poserne sendt fra Dispak. Jeg har lige set poserne og de ser virkelig gode ud. Et stort tak for den hurtige levering og selvfølgelig for de meget fine poser!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Poserne ser fine ud!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
 "Vi har handlet hos Dispak OÜ siden 2007. Udover kvalitetsprodukter garanterer firmaet også hurtig og fleksibel service, konkurrencedygtige priser og optimale løsninger!"

Anton Jolkin
Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Bæredygtig mulepose i genanvendelige

Se prisliste Mulepose i genanvendelige materialer   Prisoversigt I tabellen herunder ser du priserne på vores mulepose i genanvendelige materialer ved bestillinger à 50, 100, 200, 300, 500 og 1 000 stk Vores grå, miljøvenlige mulepose er fremstillet i 85% genanvendt økologisk bomuld og 15% genanvendt polyester. De genanvendelige materialer sikrer, at muleposerne har en høj slidstyrke og et moderne design, samtidig med at de er gode for miljøet.

Bæredygtig mulepose i genanvendelige materialer

Køb bæredygtige muleposer i genanvendeligt bomuld og polyester og gør noget godt for miljøet. Poserne er desuden flotte, komfortable og har høj slidstyrke.