Kanvas mulepose i sort med ekstra stærk bund og lange hanke


Den sorte mulepose er fremstillet i kanvas og 220 g/m2 bomuld. Den har lange og holdbare hanke samt en ekstra holdbar bund. De lange hanke gør muleposen praktisk at bære over skulderen til de daglige ærinder

Kanvas mulepose i sort med ekstra stærk bund og lange hanke
Kanvas mulepose i sort med ekstra stærk bund og lange hanke

 

Poserne måler 38 x 42 cm (bredde x højde) med en bund, der er 10 cm lang. 

 

I tabellen herunder kan du se priserne på mængder à 50, 100, 200, 300, 500 og 1.000 stk., hvor priserne for poserne begynder ved 2,70 €/stk.

 

Den første række viser priserne for poser uden tryk, mens den anden række angiver priserne for ét farvetryk på én side af poserne. Forberedelsen til tryk er altid gratis, og vi har ingen skjulte ekstraomkostninger.

 

Mængde50 stk100 stk200 stk300 stk500 stk1000 stk
Pris per pose (uden tryk)3,70 €/ stk3,30 €/ stk3,00 €/ stk2,90 €/ stk2,80 €/ stk2,70 €/ stk
Pris for tryk på pose*2,40 €/ stk1.55 €/ stk1.40 €/ stk1,20€/ stk1,10 €/ stk0,95 €/ stk

 

 

I prisen for din bestilling er fragten til Danmark medregnet, men er eksklusive moms. Hvis du driver en momsregistreret virksomhed (CVR), bliver momsen ikke tilføjet. Er din virksomhed derimod ikke momsregistreret, tilføjes der 20 % estisk moms til din bestilling.

 

Posestørrelser:38x42 cm (bredde x højde) med en bund, der er 10 cm lang.

 

 

Du kan sætte dit helt eget præg på posen ved at få påtrykt et selvvalgt logo i én eller op til fire forskellige farver. Vil du gerne have muleposen i en anden farve end sort, kan du se de andre farver vi tilbyder.

 

Bestil sorte muleposer

Hvis du ønsker at bestille sorte muleposer, er minimumsordren på 50 stk. Har du et ønske om at bestille et andet antal poser end minimumsordren, kan du altid kontakte os på mail. For at give en præcis pris på din bestilling har vi brug for følgende oplysninger: 

  • Antallet af muleposer
  • Hvor mange farver printet skal være i

Mailen sender du til os på: . Vi vender tilbage med svar inden for et par timer på almindelige arbejdsdage.Kanvas mulepose i sort med ekstra stærk bund og lange hanke

  • Ordrer begynder ved 50 poser
  • Tryk er allerede inkluderet i priserne
  • Priserne på vores hjemmeside inkluderer transport til Danmark og til din adresse

Spørg vores salgsteam

JANA
Salgschef

KATJA
Salgschef


Ring til os: +45 78 74 54 27
E-mail

Skriv til os


 


RISIKOFRIT
Få varerne, før
du betaler 

Vi laver en kontrakt med vores kunder og giver mindst 14 dage til at betale samt mulighed for længere betalingsfrist efter aftale.


PERSONLIG
tilgang til vores
kunder 

Du kan altid ringe til os, og på hverdage forsøger vi at svare på dine beskeder inden for få timer.


GRATIS
  forberedelse
af tryk

Når prisen godkendes, kan du sende os dit logo eller din grafik, og så klarer vi det forberedende arbejde.


GRATIS*
fragt

Vi bruger fragtfirmaet DPD, der er et af Europas største transportfirmaer. Vi sender din ordre til dit ønskede sted uden yderligere beregning.


21 ÅRS
  erfaring

Vi har fremstillet papirsposer i mere end 20 år og har flere end 3.000 kunder i Norden.

"Min salgsassistent modtog poserne sendt fra Dispak. Jeg har lige set poserne og de ser virkelig gode ud. Et stort tak for den hurtige levering og selvfølgelig for de meget fine poser!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Poserne ser fine ud!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
 "Vi har handlet hos Dispak OÜ siden 2007. Udover kvalitetsprodukter garanterer firmaet også hurtig og fleksibel service, konkurrencedygtige priser og optimale løsninger!"

Anton Jolkin
Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Kanvas mulepose i sort

Kanvas mulepose i sort med ekstra stærk bund og lange hanke   Poserne måler  38 x 42 cm  (bredde x højde) med en bund, der er 10 cm lang     I tabellen herunder kan du se priserne på mængder à  50, 100, 200, 300, 500 og 1 Den sorte mulepose er fremstillet i kanvas og 220 g/m2 bomuld. Den har lange og holdbare hanke samt en ekstra holdbar bund. De lange hanke gør muleposen praktisk at bære over skulderen til de daglige ærinder

Kanvas mulepose i sort med ekstra stærk bund og lange hanke

Køb sorte muleposer med ekstra stærk bund og praktiske hanke. Få påtrykt logo på den praktiske mulepose - vi garanterer hurtig levering og fast lav pris.