Miljøvenlige rygsække i organisk bomuld


Vores flotte og praktiske rygsække er gode til mange forskellige formål. Samtidig er de meget miljøvenlige, da de er produceret i 100 % organisk bomuld.

Miljøvenlige rygsække i 100% økologisk bomuld
Miljøvenlige rygsække i organisk bomuld

 

Disse rygsække i organisk bomuld har målene 40 x 45 cm (bredde x højde).

 

I nedenstående tabel ser du vores priser på 50, 100, 200, 300, 500 eller 1.000 stk. med tryk i én farve på én side af rygsækken.

Priserne begynder ved 2,4 €/stk per rygsæk, hvilket også inkluderer leveringsomkostninger:

 

 

 

varenr

størrelser

50 stk

100 stk

200 stk

300 stk

500 stk

1000 stk

OrgCot40x45 

40x45

5,70 €/stk

3,90 €/stk

3,35 €/stk

2,8 €/stk

2,6 €/stk

2,4 €/stk

 

 

Der er ingen skjulte gebyrer, og prisen inkluderer fragt til Danmark og er eksklusiv moms. Hvis din virksomhed er momsregistreret (CVR), tilføjes momsen ikke, men ellers er der 20% estisk moms.

 

NB! Hvis du gerne vil modtage et tilbud på en anden mængde eller på tryk i flere farver, er du meget velkommen til at kontakte os via e-mail på  eller på telefon +45 3696 7445.

 

Denne miljøvenlige rygsæk i organisk bomuld har to gode snørehåndtag i bomuld, der gør det nemt at snøre rygsækken helt til, så rygsækkens indhold opbevares sikkert.'

 

Rygsækken kan både bæres på ryggen eller hen over skulderen, hvilket gør den meget praktisk og anvendelig til flere formål. Du har mulighed for at få trykt logo på rygsækken, så den gøres mere personlig.

 

Disse miljøvenlige rygsække i økologisk bomuld har målene 40 x 45 cm (bredde x højde). Vores minimumsordrer starter ved 50 stk. Miljøvenlige rygsække i 100% økologisk bomuld

  • Ordrer begynder ved 50 poser
  • Tryk er allerede inkluderet i priserne
  • Priserne på vores hjemmeside inkluderer transport til Danmark og til din adresse

Spørg vores salgsteam

MARJU
Salgschef

JAANUS
Salgschef


Ring til os: +45 78 74 54 27
E-mail

Skriv til os


 


RISIKOFRIT
Få varerne, før
du betaler 

Vi laver en kontrakt med vores kunder og giver mindst 14 dage til at betale samt mulighed for længere betalingsfrist efter aftale.


PERSONLIG
tilgang til vores
kunder 

Du kan altid ringe til os, og på hverdage forsøger vi at svare på dine beskeder inden for få timer.


GRATIS
  forberedelse
af tryk

Når prisen godkendes, kan du sende os dit logo eller din grafik, og så klarer vi det forberedende arbejde.


GRATIS*
fragt

Vi bruger fragtfirmaet DPD, der er et af Europas største transportfirmaer. Vi sender din ordre til dit ønskede sted uden yderligere beregning.


21 ÅRS
  erfaring

Vi har fremstillet papirsposer i mere end 20 år og har flere end 3.000 kunder i Norden.

"Min salgsassistent modtog poserne sendt fra Dispak. Jeg har lige set poserne og de ser virkelig gode ud. Et stort tak for den hurtige levering og selvfølgelig for de meget fine poser!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Poserne ser fine ud!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
 "Vi har handlet hos Dispak OÜ siden 2007. Udover kvalitetsprodukter garanterer firmaet også hurtig og fleksibel service, konkurrencedygtige priser og optimale løsninger!"

Anton Jolkin
Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Miljøvenlige rygsække i 100%

Miljøvenlige rygsække i organisk bomuld   Disse rygsække i organisk bomuld har målene 40 x 45 cm (bredde x højde)   I nedenstående tabel ser du vores priser på 50, 100, 200, 300, 500 eller 1 Vores flotte og praktiske rygsække er gode til mange forskellige formål. Samtidig er de meget miljøvenlige, da de er produceret i 100 % organisk bomuld.

Miljøvenlige rygsække i 100% økologisk bomuld

Køb flotte, miljøvenlige rygsække i økologisk bomuld. De er egnede til flere formål, og du kan få dem med eget logo eller tekst og tryk i op til 4 farver.