Foldbare kartonæsker: Stærke, flotte Køb foldbare kartonæsker i stærk og høj kvalitet med et flot design. Tilpas de praktiske kartonæsker med forskellige farver, tryk eller virksomhedslogo.   Hvor meget koster de? For at kunne give det mest præcise pristilbud beder vi dig sende os informationer om mængde, type af æske (foto, tegning eller link til et fotoeksempel), størrelser og eventuelt også æskens formål Foldbare kartonæsker: Stærke, flotte og i høj kvalitet

Foldbar kartonæske


Denne foldbare kartonæske er meget populær og er produceret af udskåret (med tryk) og foldet karton.

Foldbare kartonæsker: Stærke, flotte og i høj kvalitet
Foldbar kartonæske

Til æskerne benytter vi os af forskellige kartontyper, og tykkelsen afhænger af størrelsen og konstruktionen af æskerne.

 

Selve processen med at fremstille en foldbar æske er ret lige til: først printes æsken i karton, derefter skæres den ud (den blanke foldeform trykkes ud), og til sidst bliver kartonæske limet sammen.

 

Vores kartonæsker har en meget stor fordel: de kan opbevares fladt, hvilket gør, at de optager mindre plads. Kartonæskerne foldes manuelt inden brug, hvilket er nemt og hurtigt.

Vores ordrepriser afhænger af din valgte mængde: jo flere æsker du ønsker, jo lavere bliver din pris per æske.

 

Den pris vi tilbyder afhænger også af mængden af trykte farver, tryktype (folietryk eller præg), og om kartonæskerne skal lamineres.

 

Alle ekstra processer øger kartonæskernes pris.

 

Hvor meget koster de?

For at kunne give det mest præcise pristilbud beder vi dig sende os informationer om mængde, type af æske (foto, tegning eller link til et fotoeksempel), størrelser og eventuelt også æskens formål.Foldbare kartonæsker: Stærke, flotte og i høj kvalitet

  • Ordrer begynder ved 50 poser
  • Tryk er allerede inkluderet i priserne
  • Priserne på vores hjemmeside inkluderer transport til Danmark og til din adresse

Spørg vores salgsteam

JANA
Salgschef

KATJA
Salgschef


Ring til os: +45 78 74 54 27
E-mail

Skriv til os


 


RISIKOFRIT
Få varerne, før
du betaler 

Vi laver en kontrakt med vores kunder og giver mindst 14 dage til at betale samt mulighed for længere betalingsfrist efter aftale.


PERSONLIG
tilgang til vores
kunder 

Du kan altid ringe til os, og på hverdage forsøger vi at svare på dine beskeder inden for få timer.


GRATIS
  forberedelse
af tryk

Når prisen godkendes, kan du sende os dit logo eller din grafik, og så klarer vi det forberedende arbejde.


GRATIS*
fragt

Vi bruger fragtfirmaet DPD, der er et af Europas største transportfirmaer. Vi sender din ordre til dit ønskede sted uden yderligere beregning.


21 ÅRS
  erfaring

Vi har fremstillet papirsposer i mere end 20 år og har flere end 3.000 kunder i Norden.

"Min salgsassistent modtog poserne sendt fra Dispak. Jeg har lige set poserne og de ser virkelig gode ud. Et stort tak for den hurtige levering og selvfølgelig for de meget fine poser!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Poserne ser fine ud!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
 "Vi har handlet hos Dispak OÜ siden 2007. Udover kvalitetsprodukter garanterer firmaet også hurtig og fleksibel service, konkurrencedygtige priser og optimale løsninger!"

Anton Jolkin
Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Foldbare kartonæsker: Stærke, flotte

Foldbar kartonæske Til æskerne benytter vi os af forskellige kartontyper, og tykkelsen afhænger af størrelsen og konstruktionen af æskerne   Selve processen med at fremstille en foldbar æske er ret lige til: først printes æsken i karton, derefter skæres den ud (den blanke foldeform trykkes ud), og til sidst bliver kartonæske limet sammen Denne foldbare kartonæske er meget populær og er produceret af udskåret (med tryk) og foldet karton.

Foldbare kartonæsker: Stærke, flotte og i høj kvalitet

Køb foldbare kartonæsker i stærk og høj kvalitet med et flot design. Tilpas de praktiske kartonæsker med forskellige farver, tryk eller virksomhedslogo.