Køb flotte æsker til Stort udvalg af vinæsker til 2 flasker vin - perfekt til gave eller opbevaring af vin. Vælg mellem flere farver og gør æskerne personlige med eget logo. Vores æsker kan fremstilles med 1-farvet logotryk og starter ved en minimumsmængde på 100 æsker Køb flotte æsker til 2 flasker vin, der beskytter og præsenterer dine flasker på den bedste måde. Vælg mellem flere pæne farver og tilføj personligt logo.

Æsker til 2 flasker (med vindue)


I vores kollektion kan du finde 4 forskellige æsker med til 2 flasker (med vindue).

Køb flotte æsker til 2 flasker vin, der beskytter og præsenterer dine flasker på den bedste måde. Vælg mellem flere pæne farver og tilføj personligt logo.
Æsker til 2 flasker (med vindue) i flere farver

Vores æsker til 2 flasker er lavet af pap og dækket med et stærkt materiale, der giver bedre holdbarhed og kvalitet.

Vores æsker kan fremstilles med 1-farvet logotryk og starter ved en minimumsmængde på 100 æsker.Køb flotte æsker til 2 flasker vin, der beskytter og præsenterer dine flasker på den bedste måde. Vælg mellem flere pæne farver og tilføj personligt logo.

  • Ordrer begynder ved 50 poser
  • Tryk er allerede inkluderet i priserne
  • Priserne på vores hjemmeside inkluderer transport til Danmark og til din adresse

Spørg vores salgsteam

JANA
Salgschef

KATJA
Salgschef


Ring til os: +45 78 74 54 27
E-mail

Skriv til os


 


RISIKOFRIT
Få varerne, før
du betaler 

Vi laver en kontrakt med vores kunder og giver mindst 14 dage til at betale samt mulighed for længere betalingsfrist efter aftale.


PERSONLIG
tilgang til vores
kunder 

Du kan altid ringe til os, og på hverdage forsøger vi at svare på dine beskeder inden for få timer.


GRATIS
  forberedelse
af tryk

Når prisen godkendes, kan du sende os dit logo eller din grafik, og så klarer vi det forberedende arbejde.


GRATIS*
fragt

Vi bruger fragtfirmaet DPD, der er et af Europas største transportfirmaer. Vi sender din ordre til dit ønskede sted uden yderligere beregning.


21 ÅRS
  erfaring

Vi har fremstillet papirsposer i mere end 20 år og har flere end 3.000 kunder i Norden.

"Min salgsassistent modtog poserne sendt fra Dispak. Jeg har lige set poserne og de ser virkelig gode ud. Et stort tak for den hurtige levering og selvfølgelig for de meget fine poser!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Poserne ser fine ud!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
 "Vi har handlet hos Dispak OÜ siden 2007. Udover kvalitetsprodukter garanterer firmaet også hurtig og fleksibel service, konkurrencedygtige priser og optimale løsninger!"

Anton Jolkin
Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Køb flotte æsker til

Æsker til 2 flasker (med vindue) i flere farver Vores æsker til 2 flasker er lavet af pap og dækket med et stærkt materiale, der giver bedre holdbarhed og kvalitet Vores æsker kan fremstilles med 1-farvet logotryk og starter ved en minimumsmængde på 100 æsker I vores kollektion kan du finde 4 forskellige æsker med til 2 flasker (med vindue).

Køb flotte æsker til 2 flasker vin, der beskytter og præsenterer dine flasker på den bedste måde. Vælg mellem flere pæne farver og tilføj personligt logo.

Stort udvalg af vinæsker til 2 flasker vin - perfekt til gave eller opbevaring af vin. Vælg mellem flere farver og gør æskerne personlige med eget logo.